2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTESİ

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Hakkı Kazan Öğrenci Listesi için Tıklayınız

2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ENSTİTÜ KAYITLARI, YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN 8-9-10 ŞUBAT 2021 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜLER MERKEZ KAYIT OFİSİNDE YAPILACAKTIR. (Ticari Bilimler Fakültesi C012 No’lu Derslikte)

1. Başvuru Formu Çıktısı (Fotoğraflı) ı (26.01.2021 tarihinden sonra alınmalıdır. Önceki tarihlerde alınan Başvuru Formu Çıktıları kabul edilmeyecektir.)
  8. Anlaşmalı Kurumlarda kurum çalışanı ya da kurum üyesi  ise çalıştığına/ üyesi olduğuna dair belge

*Ücretsiz okuma hakkı kayıtlı öğrenci sayısına göre değişiklik göstermektedir. Kayıtlı öğrenci sayıları kesinleştikten sonra Ücretsiz Okuma Hakkı elde eden öğrencilerin listesi 16 Şubat 2021 (Salı günü) tarihinde belirlenerek Rektörlük onayına sunulacaktır.