BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Hakkı Kazan Öğrenci Listesi

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Hakkı Kazan Öğrenci Listesi

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ENSTİTÜ KAYITLARI, YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN 05-07 ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜLER MERKEZ KAYIT OFİSİNDE YAPILACAKTIR. (İletişim Fakültesi Görsel Üretim Laboratuvarı)

TAM ZAMANLI ÖĞRENCİ KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru Formu Çıktısı (Fotoğraflı) , (22.01.2024 tarihinden sonra alınmalıdır. Önceki tarihlerde alınan Başvuru Formu Çıktıları kabul edilmeyecektir.)
  2. ALES Belgesi’nin (internet çıktısı), GRE veya GMAT Belgesi’nin aslı ve fotokopisi
  3. Lisans diploması aslı ve fotokopisi (Doktora başvurularında Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarının aslı ve fotokopisi de istenmektedir.) (Yurtdışı programlardan mezun olan adayların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alınacak Denklik Belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.)
  4. Lisans not çizelgesinin (Transkript) aslı (Doktora başvurularında lisans ve yüksek lisans not çizelgeleri istenmektedir.)
  5. Yabancı dil belgesi ibraz edecek adaylar için (yabancı dil belgesi aslı ve fotokopisi)
  6. İki adet fotoğraf
  7. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (arkalı-önlü)
  8. Anlaşmalı Kurumlarda kurum çalışanı ya da kurum üyesi  ise çalıştığına/ üyesi olduğuna dair belge

*Ücretsiz okuma hakkı kayıtlı öğrenci sayısına göre değişiklik göstermektedir. Kayıtlı öğrenci sayıları kesinleştikten sonra Ücretsiz Okuma Hakkı elde eden öğrencilerin listesi Rektörlük onayına sunulacaktır.

* Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 12.07.2018 tarih ve 75850160-104.01.01.01-E.53785 sayılı yazısı uyarınca e-devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.

* Anlaşmalı kurumlardan indirim alan öğrencilerimiz başka bir indirim hakkı talep edemeyecektir.