2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

2019-2020 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ENSTİTÜ KAYITLARI, YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN 16-18 EYLÜL 2019 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜLER MERKEZ KAYIT OFİSİNDE YAPILACAKTIR. (Ticari Bilimler Fakültesi C014 No’lu Derslikte)

1. Başvuru Formu Çıktısı (Fotoğraflı)
  8. Anlaşmalı Kurumlarda çalışıyor ise çalıştığına dair belge

ÖZEL ÖĞRENCİ KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Başvuru Formu Çıktısı
  2. Lisans diploması aslı ve fotokopisi (Doktora başvurularında Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarının aslı ve fotokopisi de istenmektedir.) (Yurtdışı programlardan olması halinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alınacak Denklik Belgesi ile birlikte).

* Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 12.07.2018 tarih ve 75850160-104.01.01.01-E.53785 sayılı yazısı ile e-devlet üzerinden alınan belgeler kabul edilecektir.