2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ENSTİTÜ KAYITLARI, YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN 28-29-30 EYLÜL 2020 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜLER MERKEZ KAYIT OFİSİNDE YAPILACAKTIR. (Ticari Bilimler Fakültesi C012 No’lu Derslikte)

1. Başvuru Formu Çıktısı (Fotoğraflı) ı (25.09.2020 tarihinden sonra alınmalıdır. Önceki tarihlerde alınan Başvuru Formu Çıktıları kabul edilmeyecektir.)
  8. Anlaşmalı Kurumlarda çalışıyor ise çalıştığına dair belge

*Ücretsiz okuma hakkı, kayıtlı öğrenci sayısına göre değişmektedir.Ücretsiz okuma hakkı kazanan öğrencilerin öncelikle kayıt yaptırması gerekmektedir. Tüm kayıt süreci sona erdikten sonar ücretsiz okuma hakkı elde eden ve kaydını yaptırmış olan öğrencilere kayıt ücretleri iade edilecektir.