2017-2018 AKADEMİK YILI, GÜZ YARIYILI ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

BAŞVURU

Enstitü Anabilim Dallarınca açılacak derslere özel öğrenci statüsünde kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin başvurularının kabulü 22.09.2017 Cuma günü 17.00’de sona erecektir.

Bir yüksek öğretim kurumu mezunu veya öğrencisi olup, belirli bir konuda bilgisini artırmak isteyenler, lisansüstü derslere özel öğrenci olarak kabul edilebilir.

Özel öğrenci statüsünde başvuran adaylar Enstitü Web sayfamızda yer alan özel öğrenci başvuru formunu doldurur, ilgili Anabilim Dalı Başkanları ve ders sorumlularından alacakları onay ile Enstitümüze başvurur. Son onay Enstitümüzce verilir.

Özel Öğrencilik başvurularında ALES koşulu aranmayacaktır. Özel Öğrencilik başvurularının bizzat yapılması gerekmektedir. Eksik belge, e-posta veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmez.

Özel öğrenci olarak başvuran adaylar 25 Ağustos 2017 tarihinde saat 14:00 de Başkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümü’nce yapılacak İngilizce Sınavına girebilirler.

1. Özel Öğrenci Başvuru Formu (Web üzerinden doldurulacaktır)

2. Lisans diploması aslı ve fotokopisi (Doktora başvurularında Lisans ve Yüksek Lisans diplomalarının aslı ve fotokopisi de istenmektedir.)

3. Lisans not çizelgesinin (Transkript) aslı (Doktora başvurularında lisans ve yüksek lisans not çizelgeleri istenmektedir.)

4. 1 adet fotoğraf

5. Ön kayıt ve başvuru ücreti olan 200 TL Denizbank A.Ş. Başkent Üniversitesi Kurumsal TL Hesabına yatırılmalıdır.

IBAN No: TR65 0013 4000 0007 9691000013 (dekontun aslı ve fotokopisi)