2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi

2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ ENSTİTÜ KAYITLARI, YENİ ÖĞRENCİLER İÇİN 12-14 EYLÜL 2022 TARİHLERİ ARASINDA ENSTİTÜLER MERKEZ KAYIT OFİSİNDE YAPILACAKTIR. (İletişim Fakültesi Görsel Üretim Laboratuvarı)

1. Başvuru Formu Çıktısı (Fotoğraflı) , (31.08.2022 tarihinden sonra alınmalıdır. Önceki tarihlerde alınan Başvuru Formu Çıktıları kabul edilmeyecektir.)
  8. Anlaşmalı Kurumlarda kurum çalışanı ya da kurum üyesi  ise çalıştığına/ üyesi olduğuna dair belge

*Ücretsiz okuma hakkı kayıtlı öğrenci sayısına göre değişiklik göstermektedir. Kayıtlı öğrenci sayıları kesinleştikten sonra Ücretsiz Okuma Hakkı elde eden öğrencilerin listesi Rektörlük onayına sunulacaktır.